Billettforklaring

Billettforklaring:

På Treungenfestivalen er det mange forskjellige kategorier:
-
Dagspass:
Du kan kjøpe dagspass valgfri dag eller dagspass spesifisert, dette passer når du skal besøke festivalen en dag.
-
Festivalpass uten camping:
Du kan kjøpe 2 dagerspass(fredag/lørdag), 3 dagerspass(torsdag/fredag/lørdag) eller 4 dagers pass(onsdag/torsdag/fredag/lørdag) Dette passer når du ikke skal på camp.
-
Festivalpass med tilgang camping:
Ønsker du å overnatte på camping hos noen som har plass eller rett og slett ta del den fantastiske campingfesten kan du kjøpe med tilgang camping.
-
Festivalpass med tilgang camping og plass:
Denne kategorien gjelder om du ønsker å ta med campingvogn, bobil, telt, lavo, buss, og overnatte inne på campingen, det er et strøm utak pr enhet eller så langt det rekker. Vi kan ikke garantere at strømmen holder om det kommer regn eller ved overbelastning.
-
Pakkepris camping:

Vi har laget pakkepris for 2 personer og oppover, dette passer godt om flere skal overnatte sammen, husk alle pakkeprisen inkluderer billetter til alle konsertene alle dagene for alle personene som er med.
-
Campinghytter vanlig tak 2-6 personer:
Treungenfestivalen har bygd små minihytter i svært enkel standard som passer godt for de som ønsker å overnatte tørt og ikkje har telt eller campingvogn, alle hyttene har madrasser, du må ta med skøyteledning om du ønsker strøm. Husk alle prisene på hyttene inkluderer hytte og billetter til alle dager for alle personene.
-
Skråtak hytter 2-4 personer:
I fjor bygde festivalen ytligere antall hytter som en rimligere versjon, disse blir nå utbedret med shingel på tak, hyttene er mindre, det er en rimeligere løsning.
-
Campinghytter for 2 med dobbeltseng:
I år bygger vi ytligere et antall hytter som passer godt for par som ønsker å overnatte sammen.

Har du spørsmål om billetter kan du sende mail eller ringe:

Epost: bestilling@treungen.no

Tlf: 99483077
Billettar

Camping

Bildearkiv

Countdown

Tid igjen til festivalen
billeter

Artistar

Facebook

Vi samarbeider med

telia.png gtm-logo.png

Kart

map